S. O. S! Ha ragad a tészta víz vagy liszt kell bele?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 10:48
2/4 anonim válasza:
japp, lisztet neki de csak óvatosan
3/4 anonim válasza:
Milyen tészta? Mit főzől/sütsz?
Nokedli? AKkor egy kis lisztet tegyél még bele, és olajat a kifőző vízbe.
4/4 anonim válasza:
Liszt. De ha a recept lágy, vagy közepesen lágy tésztát ír, akkor nem biztos, hogy kell bele. Lehet, elég még egy ideig dagasztani. Nem mindegy, mennyire ragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!