Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S! Ha ragad a tészta...

S. O. S! Ha ragad a tészta víz vagy liszt kell bele?

Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
liszt !! Milyen tészta ??
2013. aug. 23. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
japp, lisztet neki de csak óvatosan
2013. aug. 23. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen tészta? Mit főzől/sütsz?

Nokedli? AKkor egy kis lisztet tegyél még bele, és olajat a kifőző vízbe.

2013. aug. 23. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Liszt. De ha a recept lágy, vagy közepesen lágy tésztát ír, akkor nem biztos, hogy kell bele. Lehet, elég még egy ideig dagasztani. Nem mindegy, mennyire ragad.
2013. aug. 23. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!