Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit teszel a konyha pultra,...

Mit teszel a konyha pultra, hogy ne legyen koszos amikor panérolsz?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

már mint panírozok?

Semmit, letörlöm utána univerzális kendővel

2013. aug. 21. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagy ujsagpapirt.
2013. aug. 21. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit,azért van hogy összekenjem és utána letöröljem.

Ha végeztem a panirozásal akkor leszedem a tányérokat amiben volt a liszt,tojás,zsemlemorzsa,és papirtörlővel beleseprem a kukába ami kiment,majd szivaccsal tisztáratörlöm.

2013. aug. 21. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

az étel nem koszos.

a konyhapulton panírozol, vagy tányérben? én tányérban.

amúgy letörlöm szivaccsal.

2013. aug. 21. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik tányéron van a liszt, egy mélytányérban a tojást és egy tlácán a zsemlemorzsa, így nem lez koszos.
2013. aug. 21. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyobb, magasabb tálkába tegyed a lisztet és a zsemlemorzsát így nem esik könnyen ki belőle. Egyébként utánna letörlöd és kész!
2013. aug. 21. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Én bazinagy edényekben panírozok, nem tud kimenni belőlük semmi, teljesen tiszta marad a pult. Ha meg esetleg kiszóródik egy kis morzsa, azt letörlöm.
2013. aug. 21. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Liszt egy közepes méretű porcelán tálkában

Tojás egy kb. ugyanakkora jénaiba kerül

Zsemlemorzsát egy kisméretű zománcos vájlingba öntöm.

Amikor készen vagyok, ürítem, mosogatom és annyi.

Valóban, szinte semmi nem szóródik ki, ha mégis, azért van a vileda törlőruha, szárazon, vagy vizezve, könnyű velük takarítani.

2013. aug. 21. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy legtöbben tesznek, úgy én is. három mélyebb edény (mindig ugyanazok, mert megszoktam ) utána viledás törlés és kész.
2013. aug. 21. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nejlon zacskóba teszem a lisztet és a morzsát persze külön-külön. Abba dobom a hust, jól megrázom, és kész is a panirozás. Körbe-körbe járja a liszt és a morzsa a hust, és nem jön ki semmi.
2013. aug. 22. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!