Ki mit szokott sütni, illetve milyen gyakran kerül süti az asztralra? Mik a kedvencek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 11:56
1/7 anonim válasza:
Sokszor töltök meg leveles tésztát valamilyen pudingos szósszal, ez gyakori, mert egyszerű. Szeretjük az ülepedős krémest, de az a baja, hogy sokáig kell sütni. Tortákat is én sütöm általában, állítólag finomak a piskótáim. :) Mást nem nagyon szoktam sütni, néha kipróbálok egy-egy receptet, de ez nem gyakori.
2/7 anonim válasza:
Kókusz kocka krémmel és nélkül is. Zserbó, kakaós csiga, madártej szelet, minden féle krémmel töltött piskóta tekercs, reszelt túrós, kelt tésztás palacsinta, kata szelet, kókusz tekercs, kókusz krémes.
3/7 A kérdező kommentje:
kakaos csigát hogy szoktad?
2013. aug. 12. 13:07
4/7 anonim válasza:
Gabojsza receptje szerint sütöm mindig a csigákat. Nem egy bonyolult dolog. Nem tudok telefonról linkelni, de ha meg guglizod akkor biztosan megtalálod. A blogja így kezdődik: "anya ez isteni".
5/7 anonim válasza:
Mi muffinokat, pitéket, piskótás-gyümölcsös sütiket csinálunk, meg a macaronnal szoktunk próbálkozni, mert nagyon szeretjük. :D Kb. hetente sütünk valamit. :)
6/7 anonim válasza:
nálunk a mézes krémes a nagy kedvenc,hüvösebb idöben sütök,mert akkor nagyon fogy.Télen szinte minden nap van valami édesség.Nyáron inkább palacsinta,mákos guba,piskóta megtöltve valamilyen krémmel vagy pudingos piskótás édesség van. Ilyenkor kb. heti 1x van valami édesség.
7/7 anonim válasza:
Én sűrűn sütnék,csak sajnos párom nem szereti az édességeket :( úgyhogy akkor sütök amikor megyünk szüleimhez,vagy ha jönnek hozzánk vendégek :) nekem sok kedvencem van pl : sport szelet , almás pite,meggyes pite , keksz tekercs,kókuszgolyó , muffin , stbstb.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!