Pác jó ez így? Érezni lehet így a sót majd?
Figyelt kérdés
Azt írja a recept ,hogy 1dl olajban 6 gerezd fokhagymát zuzva 1kis kanál sót 1kis kanál borsot keverjek el . Eddig én csak úgy sóztam a húst ,hogy megszórtam a sóval szárazon és utána raktam valamilyen ízesitett olajat .
Malac oldalashoz ,és combhoz lenne..
A húst még megtűzdelem majd fokhagymával ..
Köszönöm !!!!
2013. júl. 27. 16:41
1/2 anonim 



válasza:





tökéletes, majd magába szívja a sót
2/2 anonim 



válasza:





Jól beszívja az olajos páctól is a sót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!