Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ehető a kukorica, ha narancssá...

Ehető a kukorica, ha narancssárga a főzőleve?

Figyelt kérdés
Feltettem főni a kukoricát, és most látom, hogy igen narancssárgás lett a leve... Én még ilyet nem láttam. Ehető vagy kuka?
2013. júl. 20. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi baja nincs , teljesen normális. van ilyen fajta is. (karotin )
2013. júl. 20. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2013. júl. 20. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is sokszor olyan, megfesti a vizet, de semmi baja.
2013. júl. 20. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 hzsuzsa44 válasza:

Valóban nincs semmi baja, sőt jól mondja az egyik válaszoló az csak jó, mert magasabb a karotin tartalma az meg csak jó az egészségnek.

Én megmosva még a héjját is bele szoktam főzni, mert így jobb az íze sőt egy kis sót is szoktam bele tenni és akár melegen akár hidegen meg lehet inni és egészségesebb mint az üdítők, olyan akár egy húsleves, én ugyanis sós ízeket kedvelem jobban, így a zöldség és főleg a krumpli főző vizét nem szoktam kiönteni, hanem felhasználom a levesekhez vagy ha ahhoz nem tudom akkor félre teszem és alkalom adtán megiszom hidegen vagy melegen, van hogy agy kis petrezselymmel és némi fokhagymával eggyüt főzöm meg a krumplit így mindkettő csak jobb lesz.

Ajánlom mindenkinek próbálja meg.

2013. aug. 7. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!