Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fekete-erdő tortát elkészíth...

A fekete-erdő tortát elkészíthetem egy nappal hamarabb?

Figyelt kérdés

Vasárnap délre kéne a torta, arra gondoltam hogy ma megcsinálom, hogy kicsit össze érjenek az ízek. Csak azon filózok, hogy a hab nem fog benne össze esni?

Nem hulala és társait használom , mert Angliában élek, de a hab az hab. Double creame-et használok , hátha valaki ismeri :)


2013. júl. 20. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Azt a habot nem ismerem, de esetleg van ott valami habfixálószerűség? Amúgy anélkül is ki kell bírnia a habnak. A jó minőségű tejszín, ha keményre fel van verve, akkor nem esik össze.

És természetesen az ízek miatt kifejezetten ajánlott 1 nappal előbb elkészíteni :-)

2013. júl. 20. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Van habfixáló a lengyel boltban, de mivel nagyon keményre fel lehet verni ezt a tejszínt , így megpróbálom anélkül. Max kiskanállal eszegetjük egy tálból :D
2013. júl. 20. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Minden további nélkül elkészítheted ma is.Sőt finomabb is lesz.

sok sikert.

2013. júl. 20. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy max. a habot megcsinálod majd rá aznap :)
2013. júl. 20. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
A tetejére tuti hogy vasárnap teszem a habot, de benne is van hab.. :/
2013. júl. 20. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mindig előző nap csinálom, mert másnapra sokkal finomabb, az oldalára és a tetejére is előző nap teszem rá a tejszinhabot és volt már, hogy megpuhult amikor készítettem a nyári melegben, de a hűtőben szépen megdermedt pár óra múlva és nem folyt szét, persze ha teszel bele kis habfixálót, akkor még szebben tudod dísziteni, mert ilyen kánikukában a kéz melegétől is olvad a tejszin a habzsákban.
2013. júl. 20. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
A tetejére is ráteheted ma a habot, és az oldalára is, a hűtőben meg fog keményedni, én mindig teljesen készre csinálom előző nap.
2013. júl. 20. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a belsejébe nem szoktam habot tenni, egy kör meggylével készítek pudingot, egy kör tejszinnel vaníliás poudingot, erre teszem a meggyet.
2013. júl. 20. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!