Hogyan melegítsem fel az ételt ha nincs mikróm? Mert ha gáztűzhelyen egy lábosba belerakom csak simán a húst akkor megég a lábos.
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 14:52
1/5 anonim válasza:
Ami szárazabb kaja, azt melegítheted sütőben is, alufóliával letakarva, ogy ne száradjon ki.
Aminek van leve vagy szaftja, azt meg lábasban a tűzhelyen.
2/5 anonim válasza:
Tefal edényben szoktam az olyan ételeket melegíteni, amik könnyen leégnek, pl, tésztákat, rizst, de lehet sütőben is, lefedve, akkor nem szárad ki.
3/5 anonim válasza:
forralj vizet és lábast tedd föléje. az alatta lévő gőz felmelegíti annyira,. hogy utána biztonsággal melegítsd a gázon. jó ha van a gázrózsán platni. ha nincs akkor a legkisebb lángon lassan melegítsd tovább.
4/5 anonim válasza:
Vizet kell tenni az ételhez!
Azért ég meg, mert a melegítés során elpárolog belőle a víz.
Ha az elején ezt pótolod, akkor mire megmelegszik, pont annyira párolog el a víz, hogy ismét pont jó lesz az étel víztartalma, és nem ég oda se a lábas, se az étel.
5/5 anonim válasza:
Én a lábosba szoktam engedni pár ml vizet rá a húst és a rozst, folyamatosan keverem, nem égett oda egyszer sem és nagyon hamar felmelegedett :) szerencsére már van mikrónk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!