Miért kell a lekvárt betakarni az üvegbe helyezés után?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 17:39
1/3 anonim válasza:
Hogy tovább maradjon meleg.
Száraz dunsztnak hívják az eljárást.
Minél tovább marad meleg, annál erősebb a hő csíraölő hatása, így kevesebb tartósítószer kell, vagy elhagyható.
2/3 anonim válasza:
Újságba csomagolva egy merevfalú hűtőtáskaba is be lehet pakolni jópár üveget. (nyilván nem jégakkuval ):D
a minél tovább tartó hő biztosítása a lényeg a csírátlanítás szempontjából.
3/3 A kérdező kommentje:
köszike:D
2013. júl. 14. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!