Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a lekvárt betakarni...

Miért kell a lekvárt betakarni az üvegbe helyezés után?

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy tovább maradjon meleg.

Száraz dunsztnak hívják az eljárást.

Minél tovább marad meleg, annál erősebb a hő csíraölő hatása, így kevesebb tartósítószer kell, vagy elhagyható.

2013. júl. 13. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Újságba csomagolva egy merevfalú hűtőtáskaba is be lehet pakolni jópár üveget. (nyilván nem jégakkuval ):D

a minél tovább tartó hő biztosítása a lényeg a csírátlanítás szempontjából.

2013. júl. 13. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszike:D
2013. júl. 14. 01:04

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!