Igabcsy kérdése:
A főzőtök megtud öregedni?
Figyelt kérdés
Nekem még mindig van a kamrában 2 db tök.
Normális esetben még nyáron - amikor leszedjük a szárról - leszoktam gyalulni, és elteszem a fagyasztóba.
Ez a két db valahogy elmaradt, és még mindig ott dekkolnak. Kívülről nem látszik rajtuk semmi különös, talán csak a színük lett kissé érettebb sárga.
Szerintetek jó még belőle a tökfőzelék? Esetleg mi mást ajánlanátok készíteni belőle?
Vagy ne is kísérletezzek, mert már nem jó semmire?
2009. okt. 16. 19:59
1/2 anonim válasza:
Úgy szoktuk venni a boltban, hogy belenyomjuk a körmünket, ha belemegy, akkor jó. Ha le bírod gyalulni akkor semmi baja. Ha kemény, akkor meg úgysem tudod legyalulni, akkor megfőzni sem fogod tudni:)
2/2 A kérdező kommentje:
Hááát... elektromos gyalum van, az tuti legyalulná.
De a köröm próbát megejtem...
Amúgy megfásodni nem tud (úgy mint a karalábé)??
És ha nem megy bele körmöm, az azt jelenti, hogy főzéskor sem képes megpuhulni?
2009. okt. 16. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!