Mit süssek sertéscombból?
Figyelt kérdés
Van egy szép, csont nélküli darabom, szeletekre nemigen érdemes vágni, mert nyúlfarknyiak lesznek...egybe megsüthetem, pl. aszalt szilvával, vagy azt csak karajból szokás? A brassóit nem szeretjük...2009. okt. 16. 09:43
1/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Vágd fel úgy,hogy egy nagy szeletet kapj belőle,és töltsd meg:Gombát megpárolsz bors,oregánó,sóval. Vagy tehetsz bebe kolbászt,főtt tojást, vagy teríts rá vékony sonkaszeletet,vékonyra szelt sajtot,vagy szeletekben megsütött májat stb.
Tekerd fel,( a külsejére tehetsz kolozsvári szalonnát).Tekerj rajta körbe cérnát,hogy szép hengert kapjál.Zsírozott tepsibe tedd bele,tegyél hozzá borókabogyót,önts alá kevés vizet,takard le alufóliával és süsd meg.Ezt megcsinálhatod karajjal is.
A cérnát még akkor vedd le róla,míg meleg,mert hidegen nehezebben jön le.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2009. okt. 16. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!