Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek ez sikert arathat?

Szerintetek ez sikert arathat?

Figyelt kérdés

Apósomék eléggé húsimádóak és jöv héten eljönnek.

Arra gondoltam pár napig csikermellfilét steak pácban pácolok és bacon szalonnával körbetekerem egy éjszakát pihentetem sütőzacskóban amibe vagy olaj vagy vajat teszek és ebbe a tasakba fokhagymát teszek és parázsburgonyával tállalom.

2013. júl. 2. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Ha szeretik csirkemellet, jó lesz. de elég egy napig pácolni. jön a meleg, nem tanácsos a csirkehúst több napig hűtőben tartani. és a zsiradékkal se essél túlzásba a sütőzacskóban. a páctól a és a bacontól elég szaftos lesz a hús. a végén vágd fel a zacskót és úgy piríts rá, hogy a szalonna ropogós legyen.

a parázskrumpli tökéletes hozzá, de egy nagy adag, vagy akár kétféle salátáról is gondoskodjál. a kovászos uborka is nagyon menne hozzá.

2013. júl. 2. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Jól hangzik.

(Anyós nem kap ilyet mert még ideszokik.)

2013. júl. 2. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
1. válaszoló: Az teljesen mindegy, hogy KINN milyen meleg van, a hütöben ugyanolyan a hömérséklet, igy semmi sem romlik benne gyorsabban, mint hidegben.
2013. júl. 2. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 Ezzel azért nem értek egyet, mert nálunk a hűtő télen sokkal hidegebb mint nyáron. Például ha beteszek egy inni valót hűtőbe az kb dupla annyi idő alatt hűl le mint télen .

Kérdező: Szerintem ízleni fog nekik, én biztos megenném :D

2013. júl. 3. 00:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem beszélve arról, hogy sokkal többet nyitogatjuk a hűtőajót, a hideg ásványvízért stb.Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy a csirkehús kényesebb mindennél, és bőven elég neki egy nap pácolás.

# első #

2013. júl. 3. 06:12
 6/7 anonim ***** válasza:

00:01-es: "Ezzel azért nem értek egyet, mert nálunk a hűtő télen sokkal hidegebb mint nyáron. Például ha beteszek egy inni valót hűtőbe az kb dupla annyi idő alatt hűl le mint télen ."

Ez NEM azt bizonyítja, hogy a HÜTÖ melegebb, hanem amit beleteszel.

HA 15 fokos üdítöt teszel a hütöbe, az természetesen hamarébb lesz hideg, mint a 25 fokosan betett.

Ha nem rossz a hütö, akkor abban télen-nyáron ugyanolyna höfoknak kell lennie.

2013. júl. 3. 07:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Jézusom!

Szerintem teljesen mindegy, hogy hány fok van a hűtőben télen-nyáron. Én is azt mondom, hogy nem sokat változtat a kaja ízén, ha valami 1 napig, vagy 3 napig áll a pácban, mert ha 1 nap alatt nem tudta magába szedni az ízeket, akkor ott már a 3 nap sem sokat változtat ezen a téren.

Éppen ezért felesleges 3 napig áztatni!

2013. júl. 3. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!