Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Római tálban lehet így csináln...

Római tálban lehet így csinálni a húst? (Bőv. )

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy jó lenne, ha nem csak főne, hanem sülne is a hús. Mi lenne, ha a (sertés comb) szeletek két oldalát serpenyőben egy picit elősütném, és csak utána tenném be a római tálba a zöldségekkel együtt?

2013. júl. 2. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Elöször inkább ,följön aztán a végén amikor puha a a hús pirits rá..
2013. júl. 2. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 acelsziv ***** válasza:
mikor már megfőtt a hús, vedd le a tál tetejét és pirítsd
2013. júl. 2. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, csak ha fölül a zöldség van, akkor a hús nem fog pirulni, csak a zöldség. :(
2013. júl. 2. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Kotord oldalra a zöldségeket, hogy a hús tudjon pirulni.
2013. júl. 2. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 acelsziv ***** válasza:
rakd fölülre a húst és alulra a zöldséget.
2013. júl. 3. 00:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, már túl vagyok rajta. :)

Ma esszük ebédre, majd meglátjuk...

(Férjem elvitt egy adagot, ezért kellett tegnap csinálnom)

2013. júl. 3. 09:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!