Római tálban lehet így csinálni a húst? (Bőv. )
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy jó lenne, ha nem csak főne, hanem sülne is a hús. Mi lenne, ha a (sertés comb) szeletek két oldalát serpenyőben egy picit elősütném, és csak utána tenném be a római tálba a zöldségekkel együtt?2013. júl. 2. 11:40
1/6 anonim válasza:
Elöször inkább ,följön aztán a végén amikor puha a a hús pirits rá..
2/6 acelsziv válasza:
mikor már megfőtt a hús, vedd le a tál tetejét és pirítsd
3/6 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, csak ha fölül a zöldség van, akkor a hús nem fog pirulni, csak a zöldség. :(
2013. júl. 2. 12:16
4/6 anonim válasza:
Kotord oldalra a zöldségeket, hogy a hús tudjon pirulni.
5/6 acelsziv válasza:
rakd fölülre a húst és alulra a zöldséget.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, már túl vagyok rajta. :)
Ma esszük ebédre, majd meglátjuk...
(Férjem elvitt egy adagot, ezért kellett tegnap csinálnom)
2013. júl. 3. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!