2/2 anonim válasza:
Figyelj oda, hogy mibe teszed. Hulalaba meg a többi növényi zsírokból gyártott készítményekbe ne tegyél belőle, mert nagyon kemény lesz. Csak a valódi tejszínbe való. Egyébként, ha pudingos/pépes vajas krémet készítesz és véletlenül kicsapódik a vaj akkor azt is fel tudod javítani egy habfixálóval. Gyümölcstorta tésztáját megszórod vele akkor nem ázik el a tölteléktől. Különben rá van írva. Kicsit vered a tejszínt, akkor hozzáadod és továbbvered. A tejszín nagyon hideg legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!