Holnap ananászos curry-s csirkét készítek. Mi a véleményetek, tapasztalatok erről az ételről? Még sosem használtam curry-t ezelőtt.
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 19:10
1/5 anonim válasza:
Még sosem ettem , de nem hangzik rosszul :D Megyek eszek valamit :)
2/5 anonim válasza:
A curryval legyél ovatos, mert erös (intenziv) ize van, csak keveset tegyél elször az ételbe.
3/5 anonim válasza:
A kedvenc kajám. ananász, csirke, curry, nyammmmm:))))
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az eredeti indiai recept alapján készited -e de azt nagyon-nagyon szeretjük. Az egyik kedvencem! Kicsit biztosan érdekesnek fogod találni a curryt, ha még sosem használtál, de kell bele, nélküle semmiképp sem az igazi!
Jó étvágyat kivánok!
5/5 A kérdező kommentje:
Elkészítettem a curry-s csirkét. Isteni finom lett. Köszönöm a segítséget és a kommenteket ezzel kapcsolatban!
2009. okt. 8. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!