Finom lekvarral toltott torta?
Figyelt kérdés
nekem elkepzelhetetlen hogy jo legyen de olyan tortara van szuksegem hogy ne legyen kremes se habos,a lekvar onmagaban nem lesz tul szaraz a piskotaval?locsoljam meg valamivela lapokat?2013. jún. 3. 11:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem lesz száraz, de ha megkened lekvárral, és rá egy sor diót (akár még tejjel-cukorral sűrűre összefőzve).
Nagyon fincsi diós-lekváros tortád lesz belőle.
2/9 anonim válasza:
Nem lesz száraz, ha jól betöltöd. gondolj a piskótatekercsre, milyen finom, pedig csak lekváros.
3/9 anonim válasza:
A Sacher tortában is csak lekvár van
4/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,igy mar inkabb bele merek vagni:)
2013. jún. 3. 12:04
5/9 A kérdező kommentje:
szerintetek milyen lenne ha sacher tortat keszitenek majd fekete jo minosegu kakaoval szinezett pillecukor fondantal vonnam be?azt szebben tudnam disziteni,vajon jo lenne?a tortat pedig vekony vajkremmel vonnam be a fondant alatt,mert az nem olvasztja a fondantot.szerintetek jo lenne igy?egyebken kedves utolso,koszi a sacher otletet,eszembe sem jutott:)
2013. jún. 3. 12:19
6/9 anonim válasza:
Szerintem mutatós lesz. a vékony alávajazás valóban szükséges, nehogy a fondant elázzon.
7/9 anonim válasza:
nekem valahogy furcsa ez a lekvár-vajaskrém-fondant kombináció, én maradnék a szokásos csokimázas verziónál valami jó minőségű csokiból készítve, de ezt csak egyéni vélemény.
ha elkészítetted a tortát (akármelyik verziót is választod), írd majd meg, hogy milyen lett, kíváncsi vagyok!:)
8/9 A kérdező kommentje:
rendben,majd ha sikerul akkor megirom h milyen lett,es ha tudok teszek fel fotot:)izgulok nagyon,a ferjem szulinapjara keszulne a hetvegere.
2013. jún. 3. 15:56
9/9 A kérdező kommentje:
htpp://kepfeltoltes.hu/130611/024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2013. jún. 11. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!