Hol találok tejport?
A házi raffaellohoz kellene...
Nem találok tejport a boltban... A kávékrémpor nem ugyanaz? Mert az van ezer féle, rá van írva, hogy tartalmaz sovány tejport is, de külön tejport nem találtam :( Jó lesz a kávékrémpor is vagy én kereshettem rossz helyen?
Fellelkesedve az első válaszolóhoz már megcsináltam a kávékrémporral O_O Hujjujj :D kicsit valóban édesnek bizonyult, most beraktam hütőbe, remélem azért ehető lesz.
Én is a tartós tejeknél, kávétejszíneknél, süritett tejeknél néztem sőt még a kakóporoknál is de nem volt (interspar)... Majd legközelebbre még jól körülnézek, addig meg megesszük ilyen nagyon édesen :D
Ha gondolod, írd be milyen lett. Nekem sajna tejporral sem sikerült...nem szilárdult meg annyira, hogy összeálljon.
A kérdésedreválaszolva: én kimondottan tejtermék-depóban vettem. Máshol én sem találtam :-( . Ott a 90 g-osnak az ára 189 Ft volt (még így is drágállom -> 3 kellett belőle...).
Tudom már régi kérdés, de hátha más is idetéved, ahogy én. :)
Én is tejport keresek...és még most is alig találni valahol... arra viszont már rájöttem, hogy a tejpor nem ugyanaz mint a kávékrémpor!! Nem csak a cukrozottság miatt, hanem más az alapanyaga is.
A raffaello meg azért nem szilárdult meg, mert nem margarint kell belerakni, hanem igazi vajat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!