LEhet, hogy buta kérdés, de hogy csináljátok serpenyőben a húst, hogy nem ég le és nem is lesz nyers a közepe?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 21:06
1/5 anonim válasza:
Elöször átsütöm zsiradékon, utána kevés vizzel/borral felengedem, kis lángon fedö alatt párolom, amig megpuhul, utána nagy lángon pirosra sütöm.
Valamennyire lesül a zsirja, de nem lesz égett.
2/5 anonim válasza:
Bő zsírban teflonban. Vagy kerámia serpenyőben zsír nélkül, lehetetlen, hogy leégjen.
3/5 anonim válasza:
én csíkokat vágok rá, és úgy teszem be. :)
4/5 anonim válasza:
Egy kis vizet öntök alá(nem használok olajat), aztán fehéredésik sütöm, újabb víz, aztán fedő alatt párolom, hogy puhuljon. Majd fedő le, megvárom amíg elfövi a maradék vizet, és megpirítom(ahogy az első is írta, csak olaj nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!