Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok rizsre valami finom...

Tudtok rizsre valami finom köretet?

Figyelt kérdés
Rizsre szeretnék valami finom köretet csinálni amitől nem olyan száraz hanem valami jó kis ízt ad neki.
2013. máj. 25. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
lazac sült spárgával, mozzarellával
2013. máj. 25. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Én rizsre ha elkészült sajtot szoktam reszleni ,vagy kevés szója szósszal meglocsolom . amit még szeretek a rizsen az az édes chilli szósz ,:

Nem arra gondoltál,hogy a rizs mint köret és mellé valami szaftos fő étel ?

2013. máj. 25. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
egy kis vöröshagymát megpárolsz, rá a kicsire összevágott virsli, felvágott, vagy amit találsz otthon, pirospaprika rá , kis vízzel felfőzöd, tejfölt (családi) ráöntöd, össze rottyantod és ráöntöd a rizsre.vagy tojáspörkölt, borsópörkölt, ízlés szerint, ha a rizshez van valami más és csak párolt rizst csináltál hozzá, én kecsappal keverem össze, ez az én hülye ízlésem, imádom úgy
2013. máj. 25. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Rizst főzz össze zöldségfélékkel.
2013. máj. 25. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!