Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rosszak az alapanyagok?

Rosszak az alapanyagok?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre mások lettek az alapanyagok:

- bármelyik kockamargarint kikeverem cukorral olyan mintha vizes lenne (a víz kicsapódik)

- a cukor is víz lesz szinte ha mondjuk tésztára teszem (túrós tészte)

-a sütőpor is mintha nem ugyanolyan lenne

és még sorolhatnám...

mitől lehet?


2009. szept. 30. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A margarinok biztos, hogy pocsékak, tényleg kétkomponensűvé válnak. Én pl.tésztára dobtam rá, mikor megolvadt, hát ne tudd meg hogy nézett ki. Szerintem, használj te is igazi vajat. :)
2009. szept. 30. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Rosszak bizony, én is észrevettem, és sok barátnőm is.

Előbb-utóbb bekerülnek a génmódosított élelmiszerek a piacra, a mézet, a paprikát, a mittudoménmit hamisítják, mert így olcsóbb.

Sajnos a sz@rt is megetetnék velünk a profitukért!

2009. szept. 30. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

akkor nem én vagyok hülye...

de akkor milyet vegyek??? A legdrágább is egy nagy kalap ...

Most az osztrák cuccokat próbálom ki, mert soproni vagyok.

A margarin mondjuk csak 100 forint, kíváncsi leszek milyen lesz

2009. szept. 30. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól. hogy a víz olcsóbb, mint az olaj!

Minél könnyebb lightebb stb, annál több benne a víz vagy a levegő! Ez a XX. sz nagy marketingje: eladni a levegőt, a krumplit. a lisztet meg a vizet arany-áron!

A megoldás: amit reklámoznak. azt semmiképp ne vedd meg!

Süss feleannyit, de vajjal. Sokkal egészségesebb is. Vágd a sütiket apróbb kockára, kisebb tepsiben!

Remélem, nem akenyérre való margarinnal akarsz sütni! Az tiszta víz!Esetleg a legolcsóbb, sajátmárkás sütőmargarint meg lehet próbálni.

2009. szept. 30. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
20.30-as vagyok. Gyömrőn lakom és nálunk minden Vasárnap azzal kezdődik, hogy kimegyek a piacra, veszek tejet, vajat, kolbászt, szalonnát, meg ami kell. Azt ne higgyétek, hogy sokkal drágább, mint a multiknál, de legalább tudom miből van.
2009. szept. 30. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

a kocka margarinnal szoktam sütni, de már szinte mindet próbáltam, a sajátmárkást is, krémet egyszerűen nem lehet belőlük keverni,

igaz most már így a vaj tényleg olcsóbbra jön ki, pesrze akkor ha az nem vizes...

2009. szept. 30. 22:49

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!