Rosszak az alapanyagok?
Úgy veszem észre mások lettek az alapanyagok:
- bármelyik kockamargarint kikeverem cukorral olyan mintha vizes lenne (a víz kicsapódik)
- a cukor is víz lesz szinte ha mondjuk tésztára teszem (túrós tészte)
-a sütőpor is mintha nem ugyanolyan lenne
és még sorolhatnám...
mitől lehet?
Rosszak bizony, én is észrevettem, és sok barátnőm is.
Előbb-utóbb bekerülnek a génmódosított élelmiszerek a piacra, a mézet, a paprikát, a mittudoménmit hamisítják, mert így olcsóbb.
Sajnos a sz@rt is megetetnék velünk a profitukért!
akkor nem én vagyok hülye...
de akkor milyet vegyek??? A legdrágább is egy nagy kalap ...
Most az osztrák cuccokat próbálom ki, mert soproni vagyok.
A margarin mondjuk csak 100 forint, kíváncsi leszek milyen lesz
Attól. hogy a víz olcsóbb, mint az olaj!
Minél könnyebb lightebb stb, annál több benne a víz vagy a levegő! Ez a XX. sz nagy marketingje: eladni a levegőt, a krumplit. a lisztet meg a vizet arany-áron!
A megoldás: amit reklámoznak. azt semmiképp ne vedd meg!
Süss feleannyit, de vajjal. Sokkal egészségesebb is. Vágd a sütiket apróbb kockára, kisebb tepsiben!
Remélem, nem akenyérre való margarinnal akarsz sütni! Az tiszta víz!Esetleg a legolcsóbb, sajátmárkás sütőmargarint meg lehet próbálni.
a kocka margarinnal szoktam sütni, de már szinte mindet próbáltam, a sajátmárkást is, krémet egyszerűen nem lehet belőlük keverni,
igaz most már így a vaj tényleg olcsóbbra jön ki, pesrze akkor ha az nem vizes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!