Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tortaformát vegyek?...

Milyen tortaformát vegyek? Szilikonosat vagy kapcsosat?

Figyelt kérdés
Melyikben mit készíthetek? A nyáron sok szülinap lesz, ahol valószínűleg rám lesz bízva sütés-főzés szerepe. Bolti tortát nem szeretjük, ezért vennék formát és próbálnék készíteni saját kezűleg tortát. De milyet?
2013. máj. 11. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az a jo ha mind2 van. En a szilikonosban szeretem sütni a piskotat, mert könnyen kijön. A kapcsos meg akkor jo ha zselatinos tetejű tortát csinálnálsz vagy olyan tölteléket teszel bele ami kesobb szilárdul meg akkor is jól jön , így a tortaformába tudod csinálni , aztán csak le kell csatolni
2013. máj. 11. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2013. máj. 11. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Én személy szerint utálom a szilikonos formát. Más lesz valamiért a piskóta széle, alja. Sokszor átveszi a műanyagos, gumis ízét is. Úgyhogy az enyémet én ki is dobtam, hogy még véletlenül se süssek benne még egyszer. :D

A fém kapcsos formák viszont strapabíróak és szép lesz a piskóta formája.

2013. máj. 11. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

A szilikonos nyiklik-nyuklik, amikor beteszed-kiveszed a sütőből. Sőt, még drága is.

A kapcsosból is szépen kijön a piskóta, ha sütőpapírt teszel az aljára, és ha megsült, körbevágod a szélét.

2013. máj. 11. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!