Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett ízetlen a paprikás...

Miért lett ízetlen a paprikás krumpli?

Figyelt kérdés
Van benne vöröshagyma, fokhagyma, piros paprika, só, babérlevél, és egy kis feketebors, lecsókolbász és krumpli. Az illata b*romi jó, viszont íze szinte nincs.
2013. máj. 7. 12:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

Utolsó nem értelek. Ha sok vizet teszel bele, akkor utána újból be kell ízesíteni.

Kedves kérdező!Nekem mindig jó szokott lenni minden ételem, főleg az ilyen egyszerűbbek mint amit te is mondtál.

Valamennyi olajon megpirítom a hagymát,rá piros paprika majd belerakom a krumplit, víz, só, vegeta, kevés bors,, később a kolbászt amikor a krumpli félkész állapotban van. Mi nem rakunk bele babérlevelet mert nem belevaló.Szoktam bele én is néha piros aranyat, van hogy egy paradicsomot és pár szelet paprikát is dobok bele ami jó ízt ad. Én nem értem, hogy lehet ízetlen egy étel, ott vannak a fűszerek és az ízesíti meg.Szóval ha ízetlen akkor ízesítsd be. Kezdő vagy?

2013. máj. 7. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 ivilicious ***** válasza:
100%
a válasz a delikát.
2013. máj. 7. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
Delikátot csak kontárok használnak főzéshez, aki jót akar használni sót, valódi fűszereket és friss hozzávalókat használ.
2013. máj. 7. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 A kérdező kommentje:
A lényeg a lényeg, sok lett a víz. Utólag sózással tökéletes lett. Bánja kánya, most így sikerült. :D
2013. máj. 7. 19:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha sok a víz ,szoktam nokedlit szaggatni bele. Így is isteni.
2013. máj. 7. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 doboszoli ***** válasza:

Az én verzióm:

Zsíron, (ha van szalonnazsíron) hagymát szalmasárgára sütök, majd pár kanál vízzel kétszer visszafőzöm.

Paprikás alapot készítek készre, hiszen a krumplit nem kell pörkölni mint a húst. Sóval, borssal, fokhagymával, köménnyel, majoránnával, ízesítem.

Bele a krumpli, zöldpaprika, paradicsom, (lecsó), óvatosan öntöm fel, mert nem tudni a krumpli menyi levet enged. Félidőben kerül bele a kisarasznyi darabokra vágott frissen füstölt (nem száraz) kolbász.

Szeretem a tartalmas, vastag szaftot, így a krumplit kicsit meg szoktam koptatni, kvázi túlfőzöm.

Friss kenyér kovászos uborka (pl.) a kísérője.

2013. máj. 8. 05:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
Én a végén picit be szoktam habarni tejföllel, az is jó ízt ad neki.
2013. máj. 8. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 doboszoli ***** válasza:

Tejfölös habarás?

Izgalmasan hangzik, egy próbát megér.

2013. máj. 8. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 ivilicious ***** válasza:
tejfölös habarás? tuti kipróbálom
2013. máj. 9. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!