Borsó főzelékbe tehetek apróra vágott medvehagymát?
Szerintem jó lehet, de elöször csak keveset tegyél bele. A medvehagymát nem kell vele fözni, elég, ha amikor kész, akkor teszed bele és letakarva hagyod 10 percig.
Csak ne áruld el a családnak, hogy szükségmegoldás, hanem új receptként tálald - úgy sokkal szivesebben és elöitélet nélkül probálják meg, és még izleni is fog nekik.
"Ha a család a megszokott izeket szereti, akkor ne használd borsófőzelékbe a fokhagyma izt. Én például kimondottan csak a petrezselyem miatt szeretem ezt az ételt. Csak azért mert ez is zöld és az is, ne tedd bele. Ezen az alapon gyöngyvirág levelét is tehetnéd bele."
A borsófözelékhet KELL a fokhagyma, a megszokott ízhez ez hozzátartozik. Attól hogy TE nem teszel bele, még nem az a normális.
Az meg, hogy a gyöngyvirág levelét is beletehetné a kérdezö - nem tudom, ennyire hülye vagy, vagy csak simán felelötlen, ugyanis a gyöngyvirág levele halálosan mérgezö!!!! A medvehagyma ellenben nemcsak jó ízü, de kimondottan egészséges is.
Nagyon finom lett !!!
Köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!