Mit egyek ha csak 185 ft om van?
Menj át a szomszédba, kérj egy bögre olajat kölcsön, és a fenti ajánlásokból máris készíthetsz valamit.
a szegénység nem szégyen, de, hogy a Te szavaiddal éljek "krva" kellemetlen...
főzz ki egy kis rizst vegyél hozzá 2db tojást és edd meg főtt tojásnak hozzá
májkrém+zsemle
tejföl/kefír+zsemle vagy kenyér
vegyél egy élesztőt és tudsz sütni kenyeret hozzá 1 májkrém
2tojás és abból tojásos nokedli ha van liszted
pár szem krumpli és akkor tudsz sütőben sütni krumplit
ha van lehetőséged ...
a csalán ugyanolyan finom, mint a paraj/spenót
ugyanúgy kell megcsinálni egy kis fokhagymával.
Szeretem, mert finom és egészséges
a salátaboglárka és a gyermekláncfű is most nő, azok jók salátának
ezek friss vitaminok.
1-2 napot kibírhatsz rizzsel, de kéne a vitamin is.
Honnan vagy?
Én egyetemista vagyok és nálam is van, hogy nem marad kajára pénz. Én ilyenkor szoktam saját magam sütni kenyeret ahhoz csak liszt meg egy kis élesztő kell, szoktam kalácsot sütni amihez van egy kis üveg lekvár, vagy vizes palacsintát, szoktam piritani simán grízt egy kis vízzel felengedem és ilyen kásás lesz belekeverek egy kis cukrot és kész is.
A tojás 20ft a piacon ha törött én abból szoktam venni és sütök tükörtojást vagy csinálok tojásos nokedlit.
Krumpli pár szem 100ft abból simán főtt krumpli vagy krumpli egy kis nokedlival stb. Májkrém is jó és 40ft májkrémes kenyérnek, vagy ha van száraz zsemle akkor összekevered vele vagy grízzel és májgombócnak vafy hamis fasírtnak megtudod csinálni.
Nem vagyok gazdag, de most meghívnálak Benneteket ebédre!!!
Még emlékszem, fiatalon milyen krva rossz volt, hogy hó végére nekem sem volt pénzem kajára sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!