Óvodák, iskolák menzáján milyen receptek szerint főznek?
Figyelt kérdés
Van egy illat ami sokszor eszembe jut. Általánosban 4-5évig menzás voltam, de az istennek se jut eszembe melyik étel illata. Csak a menzához tudom kötni.
Található-e valahol ilyen receptgyűjtemény?
2013. ápr. 29. 12:18
1/7 anonim válasza:
Nekem általában a hányásszag jut eszembe a menzáról :)
2/7 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb helyen még mindig ósdi receptek alapján főznek. Szerintem az a szag a pirított hagymára emlékeztet.
3/7 anonim válasza:
Általános recepteket használnak szerintem,csak épp a legolcsóbb,legszutyokabb alapanyagokat veszik meg hozzá.
4/7 anonim válasza:
A legrosszabb receptek alapján... :S
Némi diák ellenes megmozdulással... :S
5/7 DarkLantern válasza:
Hát alapvetően nincs direkt menzás receptgyűjtemény.
De az illat amit említettél az valószínű a tömény zsír szaga, egy kis étel illattal keverve :) Vagy a rendszeres nagyüzemi főzés miatt a pára és a sütésre használt zsír illata amit a falak átisznak. Nekem is rémlik az illat, de én a 8-10 órás műszak után érzem a szakács ruhámon (az viszont az ételek szaga amit a ruha beszív)
Menzás koszt lényege hogy sokat, fogyasztható minőségben és közepes idő mennyiség alatt állíts elő.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez így okés, de pl a multkor az egyik munkatársam (akivel nem vagyok jóban) is valami hasonló illatú kaját hozott ebédre. Nem kérdeztem meg tőle, mi volt az amit evett. Ezért gondolom valami konkrét étel illata az. Esetleg a krumplifőzelék, de az enyémnek nincs olyan illata. Talán valami fűszer miatt...
2013. máj. 12. 10:51
7/7 DarkLantern válasza:
Lehet hogy az ételbe kerülő rántás lett jobban lepirítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!