Fagyóból kivett pár óra alatt kiolvadt húst felszeletelve és hűtőbe téve másnap ki lehet-e még sütni? És egyébként meddig áll el szerintetek hűtőből kivett hús?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 13:52
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen sózd vagy pácold be. Akkor holnapig tuti eláll. Én 1 napnál tovább nem kockáztatnám a kiolvasztott hús tárolását.
2/3 anonim válasza:
Fűszerezd és olajozd be, akkor semmi baja nem lesz.
Múlt héten én is pont így csináltam (direkt), finomabb is, ha egy éjjelen át pácolódik.
3/3 anonim válasza:
Mi nem csináltunk vele semmit pár nap múlva mégis jó és finom volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!