Vettem egy süti kinyomó készletet. A "darálos keksz" tésztáját ezzel is ki lehet nyomni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 16:47
1/6 anonim válasza:
Persze, ha elég nedves. Szóval gondolom egy szilárdabb tésztt nehéz rajta kinyomni.
2/6 anonim válasza:
de jó is az a darálós süti még gyerek voltam amikor ettem:)leírnád ,hogy is kell csinálni:)
3/6 anonim válasza:
nekem még semmilyen tésztát nem sikerült belőle kinyomni,akár puha,akár kemény volt a tészta.
4/6 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak: ha sütöpapirt használsz, akkor nem fog menni, mert nem ragad a tészta a papirra - bezsirozott vagy bevajazott sütölapra kell nyomni a sütit és akkor megy minden gond nélkül.
5/6 anonim válasza:
nekünk volt benne recept én aszerint csináltam teljesen jó lett. Nem szoktam kizsirozni a sütőlapot, viszont még melegen le kell szedni. Nekem a kakaós változat jobban szokott sikerülni.
500g liszt
250g cukor
250g vaj vagy margarin
csipet só
2-3 evőkanál tej
3 tojás sárgája
1 cs. sütőpor
1 cs. vaniliás cukor
Ha kakaósat szeretnél akkor 2 táskanál kakaópor.
nekem ez mindig bejön
Ezt adták a kinyomóhoz
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajna nekem se sikerült kinyomnom belőle,folyton szét is ugrott. :) Nem volt jó vásár! Az utolsónak,köszi a receptet,majd azt még kiprobálom!
2009. szept. 23. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!