Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Maradék főtt csirkemell ötletek?

Maradék főtt csirkemell ötletek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Melegszendvics krém

Pácold be pirittsd meg : gyrosnak ,tortillába

Salátába lepiritva

pástétomnak májjal keverve

Húsos táska

Hamis bélszin róló

2013. márc. 28. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Cézársaláta főtt csirkemellel

Hozzávalók 4 személyre: 1 db Római saláta, 1db jégsaláta, (esetleg galambbegy saláta, endivia saláta ,cikória saláta), 2 db citrom , 2 db zsemle , 4 db főtt tojás ,10 dkg bacon , 5 dkg frissen reszelt parmezán , 40 dkg csirkemell ,fokhagyma, frissen őrölt bors, olíva olaj

Öntethez: 5 dkg mustár, 5 dkg szardella paszta, só, 1 dl olíva olaj, 1 db tojás sárgája worchester, chili por, 1/2 citrom leve

A zsemlét kockázzuk és fokhagymás oliva olajon aranybarnára sütjük. A főtt csirkemellet felcsíkozzuk. A jól megmosott salátaleveleket kisebb darabokra tépkedjük, citromlével friss borssal fűszerezzük .A szeletelt bacont serpenyőben ropogósra sütjük. Elkészítjük az öntetet : a hozzávalókat az olívaolaj kivételével habverővel simára keverjük majd állandó keverés mellett vékony sugárban hozzáadjuk az olivaolajat

A salátát lazán összekeverjük az öntettel(az öntetnek vékonyan filcszerűen kell bevonnia a salátát), tetejére szórjuk a zsemlekockát ,a csirkemellet, a cikkezett főtt tojást, bacont és a parmezán forgácsokat. Citromos friss zöldfűszeres díszítés illik hozzá.

2013. márc. 28. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Daráld le, vagy vágd apróra. csinálj jó dús pörköltszaftot, és abban főzd újra át egy kicsit. pár palacsinta, tejföl, és kész is a hortobányi palacsinta.

tobább növelheted az élvezetet, ha a betöltött palacsintákat bepanírozod is kirántod. egy kis savanyúsággal komplett ebéd.

2013. márc. 28. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fokhagymás tejföllel pizzafeltétnek is jó lenne.
2013. márc. 28. 09:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Remek ötleteket küldtetek köszönöm!
2013. márc. 28. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
add a kutyának
2013. márc. 28. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:

HÚÚ !!ezek tök jó ötletek :

Kedves kérdező !!! végül is mi lesz belőle ???

2013. márc. 28. 10:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Apróra vágva ,pizzára.

Csak egy ötlet.

2013. márc. 28. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Tuti jó tippek!:)

Végig is kóstolnám mindet!:)

Nekem maradék natúr pulykacicim (gombamártás volt hozzá tegnap,de az elfogyott) van,abból ma carbonara szerűség lesz.

Felkockám apróra megfuttatom egy kis vajon,szórok rá lisztet,felöntöm tejjel.Amikor forr hozzákeverem a szintén maradék tömlős sajtomat,és egy kevés reszelt sajtot.Ezután még kb 2 perc a gázon,közben fűszerezem és kész is.

2013. márc. 28. 10:39
 10/10 A kérdező kommentje:

7/9 es, végül is ez lett belőle:

megfűszereztem, egy kis sült zsíron át"sütöttem" ép csak egy picit,hogy ne száradjon ki/, egy jénai aljára halmoztam, rá sonka szeleteket tettem amit szintén egy kicsit átmelegítettem és megszórtam reszelt sajttal. Sütőbe tettem és pár perc múlva már kész is volt. Krumplipürével, uborkával tálaltam. Nekem ízlett.

2013. márc. 29. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!