Mit adjak tízóraira egy 15 éves "mindent felfaló" kamasznak?
Figyelt kérdés
Tízóraira mit adnátok egy örökké éhes kamasznak? A sajátötleteimet már feléltük, a "vajasszalámiszsömle" már unalmas.2009. szept. 17. 11:36
1/11 anonim válasza:
Minden nap egy főtt csülök csak suliba.Suli után egy vagy két malac nyárson.
Igaz anyagilag nagyon húzós lenne,de jól lakna.
2/11 anonim válasza:
halkrémet,tojáskrémet,sajtot,kenőmájast,rántott párizsit,sajtkrémeket,túrós-vajas krémet,kőrözöttet
3/11 anonim válasza:
Ctroissan,ivolé,bundàs kenyér,körözött,kockasajt,
Kakao,
4/11 anonim válasza:
ha "mindent felfaló" lenne, akkor nem lenne unalmas a zsalámiszsömle...
más meg örül, ha jut valami az asztalra
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az utolsó válaszolónak: nem azt írtam, h mindig mindent felfaló, ennél egyszerűbben fogalmaztam. Az én értelmezésembe belefér még egy kis uncsi is.
2009. szept. 17. 12:20
6/11 anonim válasza:
Rántott husis,pipifasírtos szendvics zöldséggel!
A tojás is laktató,na meg a tepertőkrém :)
7/11 anonim válasza:
Hát használd ki, hogy mindent megeszik és jó sok vitamindús zöldséget-gyümölcsöt! Minden szendvicsbe tegyél vmit ezek közül. Egyekáéot rántott hústól virsliig bármit elcsomizhatx csak ne szalvétaba hanem folpackba
8/11 A kérdező kommentje:
köszi-:)
2009. szept. 17. 14:35
10/11 anonim válasza:
Szia !
lehet kapni ilyen nagyon nagyon sötét színű kenyeret, ami úgy tűnik hogy nincs fél kg ránézésre, de amikor megelmeled leszakad a kezed:D
emellé vmi sajt, meg párizsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!