Milyen süteményt süssek? (alapanyagok lent)
Figyelt kérdés
Van hozzá: Liszt,cukor,margarin,fél l tej,kevés dióbél,(de a darálóm elromlott),szamóca lekvár,vanilla pudingpor,sütőpor,6db tojás.(cukrozott kakaópor esetleg)
Valami finomat szeretnék,de már nincs időm ma boltba menni,-főzöm a vacsorát.Ha írtok valami jót még megsütöm ma.
2013. márc. 21. 17:57
1/8 anonim válasza:
kakaós csiga, lekváros bukta, pudingos batyu.
2/8 A kérdező kommentje:
(élesztő nélkülit legyetek szívesek)-Köszönöm.
2013. márc. 21. 18:07
3/8 anonim válasza:
Piskótát szamócalekvárral a közepén, tetején vaníliás pudinggal.
4/8 anonim válasza:
Ezt lehet tuningolni, meg szerintem sütőben is megcsinálhatod. :)
Én szoktam bele/mellé: lekvárt, nutellát, gyümölcsöt, mézeskalács fűszerkeveréket, marcipánt, csokit, stb. tenni, ettől mindig másabb, finomabb, meg izgalmasabb lesz. :) Ebbe a receptbe aztán tényleg beleteheted a fantáziád. :P
6/8 anonim válasza:
Szamóca lekváros piskótatekercset.
Nekem ez ugrott be először.:)
7/8 anonim válasza:
Én sütnék egy diós piskótát (esetleg kakaósan), miután kihűlt, összetördelném durva darabkákra, beleraknám egy kehelybe/pohárkába, leönteném a meleg pudinggal és rádobálnék pár kanállal a lekvárból. Ilyen szottyos, kiskanalas édesség. :) De ezt az előbbi válaszoló által belinkelt mikrós sütivel is meg lehet csinálni, csak akkor a bögrében kell összetunkolni a pudinggal, miután megsült a süti.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. Egy kakaós piskóta lett,durvára vágott dióval a tetején.Reggel megfőzöm hozzá a pudingot és egy jénaiba lerétegezem és megy a hűtőbe.- Munkából jövet veszek hozzá tejszínhabot és gyümölcsöt:)
2013. márc. 21. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!