Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon gáz h. nem tudok...

Nagyon gáz h. nem tudok főzni? 23 L

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Pontosabban mit nem tudsz rajta? Odaégeted? Nem sikerül jól? Vagy egyszerűen olyan keveset főztél hogy nem jöttél bele?

Szerintem ez nem gáz bár nem tudom hogy lesz e olyan férfi aki ezt elfogja neked nézni :S

Én elnézném neked, barátnőm nagyon jól tud főzni de az esetek 80%-ában én főzök itthon, mert többet vagyok itthon hétköznap olyan műszakom van hogy gyakrabban van pihenőm igaz rá mennek a hétvégéim de amikor éjjeles vagyok akkor is én megfőzök reggel meló után ha kész az ebéd ledőlök pihenni. A barátnőm meg 6 napot dolgozik 2 napot pihen és állandó délelőttös én ezért főzök itthon olyan gyakran. Nem gáz ez csak legyen aki tűrni fogja.

Ha egyszerűen nem megy akkor csak gyakorolj és majd belejössz.

2013. márc. 18. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nem szakácsnak keszulsz, akko nem.
2013. márc. 18. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.Én se tudok,pedig nálad pár évvel idősebb vagyok.

És igen van olyan férfi akit ez nem érdekel.

2013. márc. 18. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Elég gáz. Főleg, mert nagyon sok pénzt kidobsz az ablakon, ha nem azt eszed, amit főzöl, hanem kész kajákat.
2013. márc. 18. 22:01
 5/10 bumbi02 ***** válasza:
Hát... ha nem is ezzel a szóval jellemezném ("gáz", de valami hasonlóval.. Szerintem a felnőtté válásban benne van az is, hogy tudjunk magunkra főzni. Ha otthon ülsz egyedül éhesen, egy zsák krumpli társaságában, ne halj éhen.
2013. márc. 18. 23:42
 6/10 doboszoli ***** válasza:

Sosem késő elkezdeni, mindenki tanulta valahogy.

Egyetértek bumbival, hogy (legalább alapszinten) része az életünknek, mint pl. az evőeszközök használata.

2013. márc. 19. 05:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Addig, amíg van valaki otthon, aki megcsinálja helyetted, addig nincs semmi gond. Az más dolog, hogy esetleg neki ez már fáradság is lehet esetleg kora alapján, és jól esne neki, ha valaki "átvenné a stafétabotot".

Addig sincs igazán gond, amíg az életed olyan, hogy meg tudod fizetni, ha más által készített kajákat eszel.

A gond akkor lesz, ha az életedben valami olyan fordulópont következik be, hogy se egyik, se másik, és ha addigra valamicskét nem tanulsz meg a főzés rejtelmeiből, bizony meglehet, hogy akkor éppen majd nemcsak te, hanem esetleg gyermeked is éhezni fog.

Gondolj a jövőre, mert arról sosem tudjuk, hogyan alakul, és amit ma megtanulhatsz, azt soha senki el nem veszi tőled.

2013. márc. 19. 07:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan férfi akit ez nem érdekel, ADDIG, ameddig nem éltek együtt és nincs az, hogy hoppá mit is lehetne enni hidegkaján meg gyorskaján kívül..

23 éves vagy, sokan ilyen korban már lassan a gyerekvállaláson gondolkodnak, és akkor bizony muszáj lesz megtanulnod főzni..

Egyáltalán semmit nem tudsz megcsinálni?

Én 12-13 évesen tanultam meg komolyabb ételeket csinálni, és bizony jó dolog ha az ember magára van utalva, vagy ha a párjának eltudja készíteni a kedvenc ételét. :)

2013. márc. 19. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Tanulj meg főzni, mindig hasznos, ha tudsz finomakat készíteni.
2013. márc. 20. 07:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem késő elkezdeni. =) Ha tudsz olvasni és van recepted, főzni is tudsz. ;-) Sok sikert!
2013. márc. 20. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!