Komoly családi vita! A krumpli főzelék nálatok fehér vagy piros?
Szerintem már sálakat is árulhatna egy élelmes vállalkozó-Krumplifőzelék= fehér-piros, piros-fehér, fehér-halványrózsaszín csíkokkal...
Mint a focimeccseken. drukkertek és ellendrukkerek.
zöld-fehér/lila-fehér, kék-fehér-zöld-fehér... stb, sorolhatnám a klubok színeit, szimpatizánsait.Ölre mennek egymással, amúgy talán tök normális emberek.
Meddő, értelmetlen vita.
Csak remélni merem, hogy a sütés-főzés topic nem fajul el eddig.
Nálam a krumpli főzelék úgy indul, hogy hagymát párolok, majd rá sok pirospaprika (mert így szeretem), kis víz, aztán bele a krumpli, felöntöm vízzel, sózom, babérlevelet teszek bele, aztán ha megfőtt pár merőkanállal kiveszek, majd leturmixolom majorannával és tejföllel, majd ezt visszaöntöm a többihez, rottyan egyet és kész is.
Vagyis piros! :D
Innen tanultam a receptet, nekem bejött, ez számomra az etalon, és minden ez, de nem fehér.
Múltkor anyu csinált krumplifőzeléket, de olyan hóka volt... szeretem anyu főztjét, de nem ízlett annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!