Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi ideig kell egy kétkilós...

Mennyi ideig kell egy kétkilós kacsát sütni? A csomagoláson az van, hogy 40 percig, de én nem hiszem, hogy annyi elég neki.

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se elég. Én először párolnám, letakarva, és ha puha akkor sütném pirosra.
2009. szept. 15. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ökölszabály, hogy minden kilóra 1 óra sütés. Tehát én másfél órát sütném lefedve és utána fél óra alatt pirosra sütném.
2009. szept. 15. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kis vizet aláöntve,lefedve párolnám.Ha már puha,akkor fedő nélkül pirosra sütném.Ha a beleszúrt villa vagy hústű könnyen belemegy,és nem jön ki véres lé,akkor átsült.
2009. szept. 15. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez már nem így lett, mert sehol nem írtak párolást, én meg - bár gondoltam, hogy úgy kéne - tartottam magam a leíráshoz. Még sose sütöttem kacsát. Másfél órája sül, de már annyira piros, hogy kiveszem. Majd este beszámolok, milyen lett. Lehet, hogy a következőt majd párolni fogom, ha nem megy el tőle teljesen a kedvem.
2009. szept. 15. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy kicsit kiszáradt. :((
2009. szept. 15. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
A melle jó lett, de a combjával úgy jártam, mintha úgy akarnék felvenni egy ruhát, hogy előbb felhúzom a cippzárt. Miután szép ropogósra kisütöttem, be kellett tenni fedő alá párolni, mert még nem volt tányérképes. Így elveszett a ropogóssága, de legalább megpuhult. A köztes részek meg éppen tálalhatók voltak, de azért igénybevették a rágóizmokat. Na azokat ettem én. Jó zsíros egy ilyen dög!
2009. szept. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!