Van egy nagy karfiolom, egyik részéből levest csinálok a másik felét le lehet fagyasztani de hogyan?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 08:54
1/6 anonim válasza:
Berakod egy zacskóba és a mélyhűtőbe. Mit értessz az alatt, hogy hogyan?
2/6 anonim válasza:
Darabold olyanra, ahogy fel akarod használni (kisebb vagy nagyobb rózsákra, és ugy tedd zacskóban a mélyhütöbe. Különleges elökészitést nem igényel. Felhasználáskor fagyasztottan kezd el fözni illetve párolni, ha kiengeded elöre, akkor nem lesz olyan finom.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt értettem az alatt hogy megfőzni mint mikor a levest csinálom. De akkor nyersen eltehetem oké köszönöm.
2009. szept. 14. 10:16
4/6 anonim válasza:
Anyukám úgy fagyasztja, hogy picit megforralja (kb. 5 percig, tehát nem puhára) sós vízben, kihűti és úgy rakja a fagyasztóba. (Ő a zöldbabot és a hüvelyes babot is így rakja el). Én simán, nyersen szoktam, nem pepecselek vele annyit. (Tény, hogy az ő módszerével elrakott hamarabb puhul meg főzéskor)
5/6 anonim válasza:
Ha előtte kissé megfőzöd,nem fog olyan totyogós,meg barna lenni,amikor kiolvasztod.
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Nekem sosem barnul meg, mert nem olvasztom ki, hanem ugy ahogy van, zutty, megy bele a forró vízbe (fagyosan). Így ugyanolyan fehér marad, mintha megfőztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!