Van olyan étel amiben minden benne van?
Az a tipikus, hogy egy ételben mindhárom tápanyagcsoport megtalálható, más kérdés, hogy milyen arányban s milyen típusú, mert az sem mindegy.
Csak a fehérje-, szénhidrát- és zsírmennyiséget egy netes kalóriatáblázatból is kinézheted, én is onnan szoktam, mostanság érdekel a téma.
Hogy olyan van-e amelyikben együtt, egyszerre van jelen az olaj és a zsír is a többi mellett, szóval hiába is töröm a fejem, nekem nem jut eszembe semmi.
Másrészt nem is igen kívánkoznék enni belőle, mert szerintem elegendő egyszerre vagy az egyik, vagy a másik.
egy kis olajon megpiritasz rizst és megfőzöd
majd egy másik lábasban zsíron dinsztelsz hagymát, majd rá paprika, paradicsom megfőzöd majd ütsz rá pár db tojást, bele virsli és kész a lecsó
összekevered a rizzsel finom tápláló étel:)
bocsi, de szerintem a kérdés nem erre vonatkozott, hanem hogy természetes formájában, mint az étkezés alapanyaga.
(Az más dolog, ha már főzök, akkor vagy olajjal, vagy zsírral. Legalábbis én nem szoktam kavarni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!