Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van olyan étel amiben minden...

Van olyan étel amiben minden benne van?

Figyelt kérdés
Úgy értem fehérje olaj szénhidrát zsír
2013. márc. 8. 14:06
 1/5 anonim válasza:
tej, tojás
2013. márc. 8. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Az a tipikus, hogy egy ételben mindhárom tápanyagcsoport megtalálható, más kérdés, hogy milyen arányban s milyen típusú, mert az sem mindegy.

Csak a fehérje-, szénhidrát- és zsírmennyiséget egy netes kalóriatáblázatból is kinézheted, én is onnan szoktam, mostanság érdekel a téma.

2013. márc. 8. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy olyan van-e amelyikben együtt, egyszerre van jelen az olaj és a zsír is a többi mellett, szóval hiába is töröm a fejem, nekem nem jut eszembe semmi.

Másrészt nem is igen kívánkoznék enni belőle, mert szerintem elegendő egyszerre vagy az egyik, vagy a másik.

2013. márc. 8. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

egy kis olajon megpiritasz rizst és megfőzöd

majd egy másik lábasban zsíron dinsztelsz hagymát, majd rá paprika, paradicsom megfőzöd majd ütsz rá pár db tojást, bele virsli és kész a lecsó

összekevered a rizzsel finom tápláló étel:)

2013. márc. 8. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

bocsi, de szerintem a kérdés nem erre vonatkozott, hanem hogy természetes formájában, mint az étkezés alapanyaga.

(Az más dolog, ha már főzök, akkor vagy olajjal, vagy zsírral. Legalábbis én nem szoktam kavarni)

2013. márc. 8. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!