Karemell krémbe mitől csapodhatot ki a vaj?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 11:56
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy meleg volt még a krém, és a vaj egyszerűen megolvadt.
2/3 A kérdező kommentje:
Hideg volt a krém is és a vaj is : Ezért nem értem : Apránként adagoltam a vajat a krémhez és jól kikevertem :
Nagy baj nincs mert igy is elfog fogyni ,csak nem értem miért csapodott ki . Arra gondoltam ,hogy a vaj nem jó minőségü . Alföldi tea vajat tettem a krémbe . Az pedig nem egy rossz mínőségű elvileg.. ezt a krémet pedig már sokszor csináltam ..
2013. márc. 8. 12:33
3/3 anonim válasza:
Sajnos akkor nem tudom mi lehetett a baj. az Alföldi vaj tényleg jó minőség.
Én Rámával jártam úgy, hogy a főtt krémmel összekeverve teljesen grízes lett. arra gondoltam akkor, hogy a gép fordulatszámával lehetett valami baj, lehet, hogy hirtelen nagy fokozaton kezdtem.
azóta óvatosabb vagyok és lassún kezdem, majd fokozatosan emelem a sebességet.
szerencsére azóta nem jártam így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!