Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karemell krémbe mitől csapodha...

Karemell krémbe mitől csapodhatot ki a vaj?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy meleg volt még a krém, és a vaj egyszerűen megolvadt.
2013. márc. 8. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Hideg volt a krém is és a vaj is : Ezért nem értem : Apránként adagoltam a vajat a krémhez és jól kikevertem :

Nagy baj nincs mert igy is elfog fogyni ,csak nem értem miért csapodott ki . Arra gondoltam ,hogy a vaj nem jó minőségü . Alföldi tea vajat tettem a krémbe . Az pedig nem egy rossz mínőségű elvileg.. ezt a krémet pedig már sokszor csináltam ..

2013. márc. 8. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos akkor nem tudom mi lehetett a baj. az Alföldi vaj tényleg jó minőség.

Én Rámával jártam úgy, hogy a főtt krémmel összekeverve teljesen grízes lett. arra gondoltam akkor, hogy a gép fordulatszámával lehetett valami baj, lehet, hogy hirtelen nagy fokozaton kezdtem.

azóta óvatosabb vagyok és lassún kezdem, majd fokozatosan emelem a sebességet.

szerencsére azóta nem jártam így.

2013. márc. 8. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!