Mi határozza meg, hogy valaki jól főz vagy nem főz jól?
Attól is függ, milyen szempontból. Pl ha egy étteremben meg kell csinálni egy szakácsnak 20 féle kaját délig, és nem készül el belőle csak 5, akkor az lehet akármilyen jó, nem sokra megy vele, mert másnap jelentkezhet a munkanélküli hivatalba.
Meg lehet valaki akármilyen ambiciózus, ha ha nincs rutinja vagy tehetsége, azt előbb utóbb észre lehet venni a végeredményen.
Olvasgatva a kommenteket, nagyon sokkal egyetértek.
Ám "bumbi" fogalmazta meg egyben a lényeget számomra.
Bár nem ér, hiszen Ő szakács.
Engem is szórakoztat a főzés, (nejem legnagyobb örömére...)
és vallom: Lélekkel, kellő alázattal és kreativitással!!
Szerintem még az is feltétele a "jól főzésnek", hogy a szakács tudjon tanulni a saját hibáiból.
Ha egy étel nem sikerült kellően finomra, tudja, hogy miből mennyit rakott bele, és tudja, hogy azok közül, melyiken kell változtatni. Kihagyni, kevesebbet/többet rakni, vagy éppen valami még hiányzik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!