Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a vadast nem szeletes...

Ha a vadast nem szeletes húsból, hanem csíkokra vágva csináltam, akkor hogyan turmixoljam össze a zöldségeket?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert ha szeletesen csináltam volna akkor kiveszem belőle a szeleteket,és simán megy a turmixba,de így halászgassam ki a husit belőle?
2013. márc. 2. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Először is én leszűrném, és igen kiválogatnám a húst meg a zöldséget külön, aztán turmix...
2013. márc. 2. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Más megoldás nincs, mint szétszedni az alapot. gondolom meg van az okod, hogy miért csíkozott húsból készítetted.

nyilván nem volt más. az ize jó lesz, csak egy kicsit többet kell "hamupipőkézni" vele. a főtt húscsíkokat futtast át egy kis zsiradékon, hogy egy kis pírt kapjanak,majd úgy tálald a turmixolt vadasmártással és a zsemlegombóc vagy egyéb körettel. de akár bele is keverheted a szószba a kissé lepirított húst.

2013. márc. 2. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!