Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szívesen ennél bundás-almát...

Szívesen ennél bundás-almát vacsorára?

Figyelt kérdés
Nem tudom más hogyan hívja, nálunk bundás alma. Almaszeletek palacsintatésztában kisütve. Jó ez vacsorára? Vagy inkább desszertnek? Uzsonnára?
2009. szept. 11. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennék szívesen csak nagyon hízlal :(
2009. szept. 11. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:

Havi egyszer kibírható, nem de?:)

Április óta nem ettem. :) Megkívántam, és alma is van itthon.

2009. szept. 11. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hmmmm fahéjjal megbolonditva,vanilia szosszal.Jöhet
2009. szept. 11. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Még sose ettem ilyet, de kipróbálnám. Vacsorára is meg reggeleire is meg akérmikorra is :D Nem szokram mafam ilyen korlátok közé sozorítani hogy ezt vagy azt csak reggel vagy este "lehet" enni. Nekem bármikor jólesik egy kaja, hogyha szeretem.
2009. szept. 11. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam vacsira, mert csak ilyenkor van időm erre. :) Próbáld ki, csak a palacsinta tészta sűrűbb legyen. "puding állagú", nekem így tanították.
2009. szept. 11. 18:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

jöhet :)

jó vacsorára, én tartárral enném, édes+ sós----szuper!!!!

2009. szept. 11. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
BUNDÁS!
2009. szept. 11. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon jól hangzik:) Kérdező, privát üzenetben le tudnád írni nekem a receptet?:$
2009. szept. 11. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
aha. megírom a lakcímemet, és hozhatod is! XD
2009. szept. 11. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 A kérdező kommentje:

Leírom ide:

30 dkg liszt, 2 tojás, 2 dl szóda, 6 dl tej, kevés só, 1 csom. vaniliacukor.


Ezt összekevered, palacsintatésztát kapsz. Ehhez jön még kb 10 dkg liszt, ha nem elég bele akkor 15. Sűrű masszát kapsz, ha nem elég sűrű akkor mehet még bele a liszt, ebbe belemártod az almaszeleteket (almát meghámozod, felszeleteled, kiszeded a magházát) és forró olajban kisütöd.

A tésztát utána tudod higítani rendes palacsintatésztává, vagy ha elég almát pucolsz, akkor nem marad sok :)

Ha kisült, fahéjas porcukorral megszórhatod. Jó étvágyat!

2009. szept. 12. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!