Szívesen ennél bundás-almát vacsorára?
Figyelt kérdés
Nem tudom más hogyan hívja, nálunk bundás alma. Almaszeletek palacsintatésztában kisütve. Jó ez vacsorára? Vagy inkább desszertnek? Uzsonnára?2009. szept. 11. 17:56
1/13 anonim válasza:
Ennék szívesen csak nagyon hízlal :(
2/13 A kérdező kommentje:
Havi egyszer kibírható, nem de?:)
Április óta nem ettem. :) Megkívántam, és alma is van itthon.
2009. szept. 11. 18:06
3/13 anonim válasza:
hmmmm fahéjjal megbolonditva,vanilia szosszal.Jöhet
4/13 anonim válasza:
Még sose ettem ilyet, de kipróbálnám. Vacsorára is meg reggeleire is meg akérmikorra is :D Nem szokram mafam ilyen korlátok közé sozorítani hogy ezt vagy azt csak reggel vagy este "lehet" enni. Nekem bármikor jólesik egy kaja, hogyha szeretem.
5/13 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam vacsira, mert csak ilyenkor van időm erre. :) Próbáld ki, csak a palacsinta tészta sűrűbb legyen. "puding állagú", nekem így tanították.
2009. szept. 11. 18:22
6/13 anonim válasza:
jöhet :)
jó vacsorára, én tartárral enném, édes+ sós----szuper!!!!
8/13 anonim válasza:
Nagyon jól hangzik:) Kérdező, privát üzenetben le tudnád írni nekem a receptet?:$
9/13 anonim válasza:
aha. megírom a lakcímemet, és hozhatod is! XD
10/13 A kérdező kommentje:
Leírom ide:
30 dkg liszt, 2 tojás, 2 dl szóda, 6 dl tej, kevés só, 1 csom. vaniliacukor.
Ezt összekevered, palacsintatésztát kapsz. Ehhez jön még kb 10 dkg liszt, ha nem elég bele akkor 15. Sűrű masszát kapsz, ha nem elég sűrű akkor mehet még bele a liszt, ebbe belemártod az almaszeleteket (almát meghámozod, felszeleteled, kiszeded a magházát) és forró olajban kisütöd.
A tésztát utána tudod higítani rendes palacsintatésztává, vagy ha elég almát pucolsz, akkor nem marad sok :)
Ha kisült, fahéjas porcukorral megszórhatod. Jó étvágyat!
2009. szept. 12. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!