Ha lefagyasztasz valamit rá írod, a zacskóra, vagy dobozra hogy mi az dátumozod?
Igen minden esetben a tartalmát is és hogy mikor került bele.
-mer gyakran nem látszik normálisan mi van benne (jég stb miat)
-jó tudni mikor tetted el, ne a legfrisebbet vedd ki, ha van régebbi is.
Nem dátumozok, de ráírom milyen hús, mire van előkészítve.Pörkölt, gulyás, ragu, szelethús rántani , szelethús sütni stb.
régebben és is jártam úgy, hogy át kellett rendezni a menüt:)
Én sem írom rá. Nem szoktam úgy vásárolni, hogy egyik ott érje a fagyóban a másikat. A zacsin keresztül pedig látom, hogy mi van benne.
Ma pl. felpucoltam és berámoltam kiadagolva egy tisztességes méretű inkább tyúk, mint csirke volt szegény megboldogult.
No most azon csak látom, hogy a csontosa van-e a zacsiban, pörköltnek, rizseshúsnak, vagy a mellehúsa, esetleg a combok.
Ha veszek valamit még, akkor az már inkább sertés lesz, comb, vagy köröm, esetleg pulyka-zúza pörköltnek.
Egy ekkora jószág elfogy azért kb. egy-másfél hónap alatt. Annyi idő alatt pedig nem lesz baja, tehát nem dátumozom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!