Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Küldenétek nekem átváltó...

Küldenétek nekem átváltó oldalakat?

Figyelt kérdés
Hús levest főzük mert a anyukám beteg 12-éves vagyok de nem tudom pl(50dkg répa ) hány darab ? és 1 kg hús mennyi ?

2013. febr. 12. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahol vásárolsz,ott úgyis megmérik,majd az eladók segítenek.
2013. febr. 12. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit akarsz átváltani? Az 1 kg húst hogy lehet megnézni a netről? Azt meg kell mérni! Nincs egy konyhai mérlegetek?
2013. febr. 12. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha van otthon húsotok, de nincs mérleged, akkor végy elő egy bontatlan csomag lisztet, vagy cukrot, azokra lehet azt mondani, hogy egy kilósak.

Ha megemeled, és kb. ugyanolyan nehéznek érzel egy darab husit is, akkor az is kb. egy kiló.

Ahhoz én kb. 2-3 közepes méretű répát, 2 szál gyökeret szoktam a levesbe tenni. Én egy negyed, max. fél zellert megpucolva, zellerzöldet 1-2 szálat, ha van egy fej karalábot 4-be vágva. Egy kisebb vöröshagymát, 2 girizd fokhagymát. Ezeknek a külső héját szedd le csak, a legbelső maradjon rajtuk, és azért ettől függetlenül azt is meg szoktam mosni. Pár szem szemes bors, só, amit mindenképp rakni szoktam a husi levesbe.

Amikor már felforrt, nagyon gyorsan vedd alatta a lángot takarékra, ne forrjon, inkább csak pöcörögjön a leves a fazékban. Ha szoktátok, habozd le, ha nem, majd elfövi.

Ha valamit még akarsz, kérdezz nyugodtan, itt vagyunk és válaszolunk.

Anyukádnak mi baja van? Otthon van, vagy kórházban?

2013. febr. 12. 14:36
 4/4 anonim válasza:

HA igy le van írva a t9megük, akkor tedd rá a mérlegre és addig pakold amíg annyi nem lesz.

50 dkg -> 500- at mutat a mérleg.

1kg=100dkg -> 1000 -t mutat a mérleg.

tehát mindig utánna teszel egy 0-át a dkg-s után és annyit kell mutatnia a mérlegnek.

2013. febr. 12. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!