Mit csináljak főételnek?
Figyelt kérdés
Már csináltam zöldséglevest és tettem bele egy kis csirkemellet. Desszertnek a rízsfelfújt már kész. Kéne valami második, de mi legyen az? Sűlt illetve rántott húst nem szeretnék, mert általában azt készítek. Mit csináljak a maradék csirkemellből? vagy jó bármi, nem muszály húsos dolognak lennie.2009. szept. 5. 14:14
1/3 anonim válasza:
Semmi. Ez így bőven elég Kiadós leves, meleg desszert.
Esetleg valami kis pirítóst előételnek.
2/3 A kérdező kommentje:
a férjem holnap megy dolgozni és csak hétfőn jön haza. neki így egész napra nem elég csak a leves és a süti.
2009. szept. 5. 14:44
3/3 anonim válasza:
Én alapból rávágtam volna hogy valami húst, pl backonbe göngyölt sült csirkemell, vagy valami grillezett húst.
Csinálhatsz valami köretet (rizs vagy akármi)és rántott sajtot mellé.
Nálunk most tárkonyos raguleves volt, de gondolom nem akarsz megint nekiállni levest csinálni.
Esetleg húsos palacsinta? tegnap csináltam, nagyon imádom :)
Ami még eszembe jutna az spagetti, makaróni, szószos tészta, jó sajtosan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!