Ez milyen süti?
Figyelt kérdés
[link] Találtam egy képet és nagyon jól néz ki szeretném megsütni de addig a receptje után se tudok nézni amíg nem tudom hogy pontosan milyen süti is ez?2013. febr. 6. 21:28
2/4 anonim válasza:
Mini Carrot Cake = mini répatorta
3/4 anonim válasza:
Ez tényleg mini répatorta.
Gondolom, úgy csinálták, hogy jó nagy tepsiben szétterítették a tésztát, úgy vékonyra sült, utána kiszaggatták és krémmel összeragasztották.
Itt az én nagyon jó répatorta-receptem:
A kép szar. Bocsi. De ez egy nagyon jó recept.
4/4 anonim válasza:
Én szakács vagyok és mikor szállodában voltam tanuló mi is csináltunk ilyen kis répa tortákat a büfére. Mondjuk szerintem ez otthon gyártott, mert a szállodában nem engedik meg azt, hogy krém vastagsága különbözzön, hogy a répák ne egy irányba nézzenek, stb. De attól függetlenül nagyon szép szerintem. Ha én is sütök itthon, vagy főzök úgy tálalom az ételt mintha az étteremben lennék. Utolsó szerintem te akkor szarozzál, ha egy 5* szebb képet töltesz fel a sütési fázis nem nagy kunszt addig bárki eljuthat. A legfontosabb a tálalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!