Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek milyen lesz ez az...

Szerintetek milyen lesz ez az étel? Pár dolog eldöntésében tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

olajon hagymát dinszteltem, bele raktam egy kis pirospaprikát és a csirkemell csíkokat,ízesítettem.....szerintetek ez így fonom lesz ? mert a csirkemell nem igazán pörköltnek való de más nem volt és nem tudtam lemenni a boltba...

ezt répafőzelék mellé csináltam....

ti a répát összepépesítitek vagy egészben hagyjátok és úgy habarjátok be?

mellé kétféle leves tudnék csinálni

1.sütőtökkrémlevest

2.hagymakrémlevest

vagy mivel ezek nem annyira mennek hozzá ma hanyagoljam a levest inkább???

köszi!!

2013. jan. 31. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:

A pörkölt mellé tésztát főznék, vagy tejfölös krumplifőzeléket. A répával egy kis zöldséglevest.

Mivel a pörkölt és a répafőzelék színe nagyon hasonló, nekem együtt a kettő nem jönne össze.

És mivel a sütőtök-krémleves is nagyon hasonló kinézetű lenne, mint a répafőzelék, nem érzem összetartozónak. (A hagymakrémleves nálam nincs a listában) :)))

2013. jan. 31. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Hááát, halgass az elősző hsz-ra, és főzz mellé tésztát, rizst, nokedlit, tarhonyát, bármit, de ne sárgarépafőzeléket.a csirkemellpörkölt finom is lehet, ha jól elkészíted.

persze minden ízlés dolga, Te tudod.

de, ha mindenképpen akarsz elé egy levest (persze srépafőzelék nélkül )teljesen mindegy hogy sütőtök, vagy hagymakrém, amit szerettek, levesgyönggyel, pirított kenyérkockával, esetleg sült ropogós baconnal a tetején.

2013. jan. 31. 10:52
 3/8 A kérdező kommentje:
sajna nincs pörkölttésztám pedig az jó ötlet lett volna!!
2013. jan. 31. 10:58
 4/8 A kérdező kommentje:

hát végül rizses hús lett belőle....

a csirkealaphoz tettem rizst, hozzá tettem a répát meg tettem még csipregegombát bele....

és leves nem lesz ! :)

köszi a segítséget!!

2013. jan. 31. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves egészségetekre! Így már finom, indulhatok ebédre?
2013. jan. 31. 11:11
 6/8 A kérdező kommentje:

:))) köszi!!

jó de hozzál légyszi csokit is !! vagy vmi gesztenyepürés tejszínhabos dolgot :))

ja és csak akkor gyere ha nem félsz az influenzától :DDDD

2013. jan. 31. 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát így már másképp hangzik, egy zöldséges rizzsel egész finom lehet a csirkemellpörkölt.
2013. jan. 31. 11:26
 8/8 A kérdező kommentje:
most kóstoltam....finom lett....egy kis ubi hozzá és tökéletes...
2013. jan. 31. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!