Créme brulée karamellizáláshoz mit lehet használni pisztoly helyett?
Figyelt kérdés
nagyon drága az a pisztoly és soha nem hozná be az árát... mivel tudnám mégis rápirítani a cukrot a tetejére?2013. jan. 15. 13:12
2/4 anonim válasza:
esetleg elektromos sütőt max. fokozatra, plusz légkeverés
3/4 anonim válasza:
TV-ben láttam, hogy mikrosütő vagy villanytűzhely grill fokozatán pillanatok alatt ráolvadt, csak tűzálló tálkában kell csinálni.
Másik lehetőség: csinálsz karamellt simán a gáz vagy villanytűzhelyen egy pici lábasban, és rácsorgatod. Mi így szoktuk, teljesen tökéletes.
4/4 blas0000 válasza:
Régen is csináltak Créme brulée-t. Amikor még nem voltak ilyen modern dolgok! Régen ha jól tudom, felhevítettek egy fémdarabot nagyon melegre. pl egy fém korongot.. Miután meg melegedett, közel helyezték az édesség tetejéhez és elkezdett pirulni a rajta lévő cukor! Persze lehet,hogy rosszul tudom, de akkor egy ötletnek nem rossz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!