Mitől állt össze a lekvárom miután kihült?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 23:12
1/4 anonim válasza:
Mire gondolsz, mert így nem értem a kérdést?A lekvár-attól függ, hogy főzted-ha hagyományos módon, mindenféle modern szerek nélkül és jó sűrű lett, akkor megkeményedik.Nekünk van olyan pár éves lekvárunk, ami olyan kemény, mint a gumicukor, és az üvegből is úgy kell kidarabolni :)
írd le, hogy hogyan csináltad, miből, és mit értesz "összeállás" alatt.
Lehet, hogy nincs is baj, hanem ez egy természetes folyamat :)
2/4 A kérdező kommentje:
Megkeményedett igen! Körtéből és almából csináltam! hámozás,összekockázás után a cukorral összekevertem a lekvárba való zselatint majd rátettem a gyümölcsre! Megfőztem,s miután kihült megkeményedett! Duncolni kellene most,de addig nem akarom míg meg nem bizonyosodok arról hogy jó?!
2009. aug. 29. 00:04
3/4 anonim válasza:
Hát ha zseletint tettél bele, akkor semmi gond nincsen, mert az azért van benne, hogy megkeményedjen :)Szerintem nem lesz baj, a zseletin olyan, hogy ha melegíted, akkor folyós lesz, ha meg lehűl, akkor kocsonyás, ezt lehet párszor ismételgetni, szóval ez tök természetes.
Csináld csak nyugodtan tovább :)
előző voltam
4/4 anonim válasza:
Csináld tovább!A zselatintól keményedett!Finom lesz nyugi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!