Nektek mi a 3 kedvenc péksütitek?
vaníliapudingos fánk, a tetején mogyoróval
csavart magvas stangli
túrós batyu
Húúú, nehéz lenne hármat választani, nekem sokkal több van. :D
(Nem sorrend):
- croissant (csokis, vaníliás)
- túrós batyu
- dejós búrkifli
- szerelmes levél
- briós, cukros kifli
- kakaóscsiga, fahéjas csiga
- van a Match-ban egy bizonyos bécsi stangli (vagy valami ilyesmi a neve)
- kakaós kalács, fonott kalács
- stangli, kifli
Sajtos-baconös csavart rúd leveles tésztából (házi)
Pizzaro (kelt tészta, rajta sok ketchup, sonkacsíkok és sajt - az egyik helyi pékségben kapható)
Lekváros croissant a tetején áztatott cukorral (egy budapesti pékségben kapható), vagy sima vajas croissant (Lidl-ben kapható).
De szeretem még a sima sajtos rudat leveles tésztából (házi), a sajtos masnit (helyi cukrászdában isteni), a pogácsát, illetve az egyik helyi pékségben a sós perec és kifli nagyon finom, jó puha, és sok-sok só van rajta. Egy másik pékségben pedig a fokhagymás stangli a kedvencem.
Ezek közül mindig más az épp aktuális kedvenc :) Megeszem a kakós vagy csokis, lekváros dolgokat is, de azokat kevésbé szeretem, túl édesek nekem. A túrós és gyümölcsös péksütiket nem szeretem csak.
hmm:) de éhes lettem hírtelen. azért kérdeztem,mert holnap veszek valami péksütit, csak nem tudom h mit.. nagyon finomakat írtatok:)
nekem a kedvencem a túrós rétes, extra kakaós csiga, a sajtos pogácsa, fantázia és kakaós tekercs.
Nekem az abszolút kedvencem a kakaós csiga, de nem mindegy, honnan, mert egyes helyeken borzalmas. Azt szeretem, ha jó kakaós, és kicsit ragacsos, porcukros.
Ezenkívül szinte minden péksütit szeretek, mert péksüti-rajongó vagyok! :D A tesco sajtos pogiját imádom, még melegen valami isteni! A 3. kedvencem pedig: anya munkahelyéhez közel van egy kisbolt, ahol árulnak ilyen bazinagy meggyes és almas rácsost. Na, a meggyes az valami isteni! Imádom, mert rengeteg töltelék van benne, és szeretem, ha nem spórolnak a cuccal. Nagyon finom, és olcsó is, laktató is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!