Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor hustortat csinalok a...

Mikor hustortat csinalok a hus muszaj bepanirozni vagy lehet nelkule is? Kell a hustorta valamilyen tejszines vagy tejfolos szosz (meg az ossze allitaskor)?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen az a hústorta? Erről még nem hallottam.
2013. jan. 8. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Olyan mint a rendes torta csak ebben a hus szeletek vannak egymasra retegezve.:)
2013. jan. 8. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

És kakaós vagy sima piskótával csinálod?

Bocsi, de még én se hallottam ilyet :)

2013. jan. 8. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Google jo barat:) a kerdezoknek akik meg nem halottak rola :)
2013. jan. 8. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Csak írtad, hogy olyan mint a rendes torta...

De akkor Google barátunk biztos segített neked is

Peace :)

2013. jan. 8. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Kedveském! A Google-ban hústorta címszó alatt CSAK a te kérdésed van. Más egyéb semmi. Ha ez a te találmányod, akkor miért nem osztod meg velünk?

Vagy legalább azt megírhatnád, hogy lesz a hússzeletekből torta? Akkor tudnánk a kérdésere is válaszolni.

2013. jan. 8. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

6-os te biztos hogy a google-t használtad?

Én már azóta tudom, mi fán terem a hústorta :)

(Amúgy van egy vírus, ami eltereli a keresést, nézesd meg a géped)

2013. jan. 8. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet panír nélkűl is csinálni. Kivajazod a sütőpapírral bélelt tepsit, ráteszel egy szelet húst, arra 1 szelet sajtot, vagy reszelt sajtot, és így tovább, a tetején hús legyen, majd ráöntesz 1 doboz tejszint vagy tejfölt, alufóliával lefeded és 1 órát sütöd.
2013. jan. 9. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom a segitseget!:) a tobbieknek meg ha nem tudnak egy kerdesre valaszolni akkor nem kell hozza irni semmit egy jo tanacs :))
2013. jan. 9. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam csinálni, hogy egy kerek jénait kibélelek baconnal. Csíkokra vágom a húst (mert utálok a panírozással szöszölni). Egy mélyebb tálban felütök néhány tojást, abba sajtot reszelek. A húscsíkokat lisztbe forgatom (pontosabban egy fedeles műanyagba teszek lisztet, bele a hús és összerázom, hogy mindenütt lisztesek legyenek), aztán átpakolom a sajtos-tojásba. Reszelek még sajtot külön is, és úgy rétegezem, hogy tojásos hús-sajt-tojásos hús-sajt. A tetejére jós sok sajtot szórok és ráöntöm a maradék sajtos tojást is, majd letakarom baconnel. Lefóliázom és mehet a sütőbe.

Ritkán készítem, mert nem egy pénztárcakímélő kaja, de az íze...Hmm

2013. jan. 10. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!