Mikor hustortat csinalok a hus muszaj bepanirozni vagy lehet nelkule is? Kell a hustorta valamilyen tejszines vagy tejfolos szosz (meg az ossze allitaskor)?
És kakaós vagy sima piskótával csinálod?
Bocsi, de még én se hallottam ilyet :)
Csak írtad, hogy olyan mint a rendes torta...
De akkor Google barátunk biztos segített neked is
Peace :)
Kedveském! A Google-ban hústorta címszó alatt CSAK a te kérdésed van. Más egyéb semmi. Ha ez a te találmányod, akkor miért nem osztod meg velünk?
Vagy legalább azt megírhatnád, hogy lesz a hússzeletekből torta? Akkor tudnánk a kérdésere is válaszolni.
6-os te biztos hogy a google-t használtad?
Én már azóta tudom, mi fán terem a hústorta :)
(Amúgy van egy vírus, ami eltereli a keresést, nézesd meg a géped)
Én úgy szoktam csinálni, hogy egy kerek jénait kibélelek baconnal. Csíkokra vágom a húst (mert utálok a panírozással szöszölni). Egy mélyebb tálban felütök néhány tojást, abba sajtot reszelek. A húscsíkokat lisztbe forgatom (pontosabban egy fedeles műanyagba teszek lisztet, bele a hús és összerázom, hogy mindenütt lisztesek legyenek), aztán átpakolom a sajtos-tojásba. Reszelek még sajtot külön is, és úgy rétegezem, hogy tojásos hús-sajt-tojásos hús-sajt. A tetejére jós sok sajtot szórok és ráöntöm a maradék sajtos tojást is, majd letakarom baconnel. Lefóliázom és mehet a sütőbe.
Ritkán készítem, mert nem egy pénztárcakímélő kaja, de az íze...Hmm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!