Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért reped meg a rétesem?

Miért reped meg a rétesem?

Figyelt kérdés
Bolti félkész tésztával csináltam. Egy rúd 3 réteslapból áll, a lapokat (a legfelsőt is, amire a töltelék ment) megkentem tejfölös olajjal. Mit szúrhatok el? Mind a 4 rétesem ketté repedt. :(
2013. jan. 8. 14:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Én olvasztott vajjal szoktam megkenni és a felső lapot amire a töltelék kerül, azt nem. A töltelék alá szoktam tenni kis házi prézlit, vagy búzadarát.Tetejére is vajat teszek, majd közepes lángon sütöm, nem szokott megrepedni.
2013. jan. 8. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!