Belesüthetek a muffin belsejébe egy kanál lekvárt?
Figyelt kérdés
Nem a tésztába keverném bele, hanem belekanalaznám, miután tettem a formába egy kis tésztát. A terveim szerint a belsejében maradna és ettől nem lenne olyan száraz.2009. aug. 27. 17:36
2/9 anonim válasza:
Én csokikrémmel probáltam, nagyon finom volt csak kifolyt belöle egy kicsit!
De azért probáld meg, ha kifolyik akkor sincs semmi :)
3/9 anonim válasza:
Persze. De ezek a sima lekvárok,dzsemek kifolynak belőle :) Anyu mindig sütés álló lekvárral csinálja, vagdos pici kockákat,és akkor nem folyik ki.
4/9 anonim válasza:
Én is próbáltam sima lekvárral, de az teljesen szétfolyt. Viszont pudinggal isteni!
6/9 anonim válasza:
Pudinggal tényleg jo? Milyen izú pudinggal? És nem folyik az ki? Hiszen magában is folyik az! :)
7/9 anonim válasza:
én csokikockát szoktam sütés előtt belenyomni a közepébe, forrón isteni finom, mikor még a csoki is olvadt benne , de hidegen is jó :)
22l
8/9 anonim válasza:
Mi rendszeresen teszünk bele egy kanál lekvárt, és még sose folyt szét, nagyon finom lesz tőle :)
9/9 anonim válasza:
Főzős pudinggal szoktam csinálni úgy, hogy egy kicsit kevesebb tejet teszek bele, és jó sűrű lesz. Csokissal, karamellással próbáltam eddig, mindkettő nagyon finom volt! Legközelebb vaníliásat csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!