Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Volt ma az M1-en, de elfelejte...

Volt ma az M1-en, de elfelejtettem a nevét, meg tudnátok mondani? Recept!

Figyelt kérdés
Feltették a krumplit kockára vágva főni sós vízben. Mikor az kész lett, tettek bele lisztet és ... innen elfelejtettem... Aztán kanállal galuska nagyságúakra szaggatták és megpirították... Régi étel lehet, de nem írtam fel és nem jut eszembe a neve. Céklával is csinálták. Valaki tudja?

2013. jan. 5. 20:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Kefir! Azt is tette bele a liszttel együtt.
2013. jan. 5. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott az is, hogy a tűzön keverik hozzá a krumplihoz a hozzávalókat krumplinyomóval.
2013. jan. 5. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Dödölle
2013. jan. 5. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Jajj köszi. :)
2013. jan. 5. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy a dödöllét mutatták, én kimaradtam az adásból. Az az igazság, hogy régebben már utánanéztem a net-en, csak úgy érzékelem, nekem túl zsíros lenne.

Ha gondolod, kérd le a kerősőből a krumpli-krokett receptjét is, eléggé hasonló, mégis teljesen más a végeredmény. Számomra legalábbis gusztábbnak tűnik. Nézd meg azt is! :))))

2013. jan. 6. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!